شرکت رجا تخفیف ۲۵ درصدی به شرکت کنندگان در طرح ازدواج دانشجویی می دهد

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۹ اخبار
شرکت رجا تخفیف ۲۵ درصدی به شرکت کنندگان در طرح ازدواج دانشجویی می دهد

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، علی بارانی، قائم مقام دبیر و معاون اجرایی ستاد ازدواج دانشجویی کشور گفت: با توجه به اینکه دغدغه ما حضور حداکثری دانشجویان در مراسم ازدواج دانشجویی بوده و در بررسی‌ها یکی از مهمترین دلایل عدم حضور آنان، مشکلات رفت و آمد شناسایی شده است، بر آن شدیم تا در بخش حمل و نقل ریلی که بیشترین تردد دانشجویان را در برمی‌گیرد، تسهیلاتی ایجاد کنیم.

وی افزود: بدین منظور طی تفاهم‌نامه‌ای که با مدیرعامل شرکت قطار‌های مسافربری رجا صورت گرفت، مقرر شد کلیه زوج‌های دانشجو که کد ملی آنان در سامانه ثبت‌نام ازدواج دانشجویی، درج و ثبت نامشان تایید شده است از تخفیف ۲۵ درصدی بلیط بهره‌مند شوند.

بارانی خاطرنشان کرد: زمان ارائه این تخفیف از پنجم دی تا ۲۵ اسفندماه ۹۸ و ۱۵ فروردین تا پایان اردیبهشت ۹۹ بوده و همه شهر‌های مقصد زوج‌های دانشجو به مقصد مشهد و بالعکس را شامل می‌شود.

گفتنی است، بیست و سومین دوره مراسم ازدواج دانشجویی (طرح ملی همسفر تابهشت) از دهم دی تا پایان اسفندماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

علاقمندان می‌توانند تا پایان دی‌ماه از طریق سایت اینترنتی ezdevaj.nahad.ir یا مراجعه حضوری به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یا امور فرهنگی برای شرکت در این مراسم ثبت‌نام کنند.

نظر شما :